REMONTE

Incaltamintea din brand-ul Remonte este incaltaminte de înaltă calitate produsa de către compania germana Rieker, pentru femei. 
Materialele superioare superbe combinate cu o manoperă bună asigură un confort maxim.
În colecțiile Remonte, veți găsi multe modele din piele naturală sau într-o combinație din piele-piele-imitație.
Aproape toate modelele închise sunt echipate cu tălpi interioare detașabile.
Talpa este la îndemână și oferă o bună prindere.
În ceea ce privește aspectele la modă, Remonte oferă pantofi excelenți cu aplicații frumoase și în trend cu moda actuala.
REMONTE se angajează într-un stil de design tânăr și modern, cu o valoare remarcabilă pentru bani - fără a pierde din vedere calitatea tradiției sale de artizanat care are o istorie de peste 100 de ani. 
Pe lângă aspectul cool și la modă, confortul este o necesitate definită la REMONTE. Pentru a vă asigura că mersul pe jos este întotdeauna o plăcere și că picioarele nu sunt deloc obosite, toata incaltamintea REMONTE
dispune de un interior tehnic inteligent: Talpa ușoară, flexibilă și tălpile interschimbabile cu calități de absorbție a șocurilor garantează o ușurare la fiecare pas.
Moda întâlnește calitatea!

Cod de conduita
Responsabilitatea socială este importantă pentru industria bunurilor de pantofi și a produselor de pielărie care își produce și vinde produsele în întreaga lume.
Această responsabilitate se reflectă într-un "Cod de conduită" adoptat de consiliile de administrație ale industriei încălțămintei și a articolelor din piele.
Noi, cei de la Remonte, ne angajăm, din simțul responsabilității față de societate, în special față de angajații și clienții noștri, fără rezerva acestui Cod de Conduită.Afiseaza pe pagina
Sorteaza dupa
   
Cizme (ghete) Albertina - Remonte by Rieker
%
Sold

Cizme (ghete) Albertina - Remonte by Rieker

339,00 RON

315,00 RON

Out of Stock
Afiseaza pe pagina
Sorteaza dupa
   
Loading...