1. Pielea naturală este mai rezistenta 

Pielea naturala este mai rezistenta decât orice alt material folosit la confecționarea pantofilor. Daca se intretine corespunzator, va puteti bucura de o pereche de pantofi din piele chiar peste un deceniu.

2. Incaltamintea din piele naturala este mai confortabila

Pantofii din imitație de piele este foarte probabil să nu fie întotdeauna confortabil de purtat, iar cu timpul există riscul ca materialul să se lase foarte mult și să aibă un aspect neplacut . Pielea naturală se va potrivi perfect mereu, iar forma pantofului nu se va deforma niciodată.

3. Se poate repara mult mai ușor

Pielea naturală se poate repara cu ușurință și rămâne ca nouă. 

4. Picioarele transpiră mai puțin

Transpirația picioarelor reprezintă un factor foarte important atunci când achiziționați o pereche de pantofi din piele naturală. Pantofii sintetici vă vor face picioarele să transpire mult mai mult, favorizând si mirosul neplăcut.

5. Probabilitate foarte redusa la alergii

Pielea naturală este cea mai bună metodă pentru evitarea multor tipuri de alergii. Sunt multe persoane care nu stiu, dar sufera de alergie la pielea sintetica si, de aceea, nu pot purta încălțăminte din piele sintetică .

6. Imitația de piele poate fi toxica

Pantofii din piele sintetică pot avea în „compoziție” porțiuni de materiale toxice și dăunătoare nu doar pentru mediul înconjurător, ci și pentru pielea dumneavoastră!

7. De ajutor in marea si vechea problema a monturilor

Dacă aveați impresia că monturile nu au de a face cu materialul încălțărilor, mai multe studii au scos la iveală faptul că pantofii din piele naturală pot ajuta picioarele care suferă de această afecțiune.

8. Durabilitatea

Desi din punct de vedere ecologic, pielea ecologica și materialele sintetice se degradează mai greu, nu putem spune același lucru despre ele și în ceea ce privește durabilitatea pe măsură ce sunt purtate. Atunci când sunt întreținute corespunzător, produsele din piele naturala pot fi purtate uneori și câteva zeci de ani, ceea ce din păcate nu se poate spune și despre produsele din inlocuitori care după doar câteva purtări trebuie înlocuite.

9. Pielea naturala este biodegradabila

Nici pielea ecologica, nici plasticul sau celelalte materiale sintetice nu se degradează, rămânând ca deșeuri pentru sute de ani în mediul înconjurător. In plus, atunci când se degradează rămân încă componente din ele în interiorul solului poluând, elemente ce se regăsesc mai apoi în animalele, plantele și peștii pe care ii consumam.

10. Pantofii din piele naturală = o investitie foarte buna pe termen mediu/lung

Știți deja care sunt beneficiile achiziționării încălțărilor din piele naturală, dar au și un mic dezavantaj. Sunt mult mai scumpe! Dar categoric acest lucru se transformă într-un beneficiu, având în vedere faptul că veți plăti un pic mai mult, dar vă veți putea bucura de acei pantofi pentru mult timp, vor fi mereu frumoși și mereu de cea mai bună calitate!

Ce va pot eu garanta este faptul ca veti gasi numai pantofi si genti din piele naturala pe www.e-incaltaminte.ro sau la Magazin Victoria C Popa, Unirea Shopping Center, etaj 2, langa scarile rulante din partea cu McDonald's, in orice zi a saptamanii de la 10.00 la 22.00.

Victoria C Popa

www.e-incaltaminte.ro