Alegeti produsele

Folosind meniul din stanga, navigati prin categoriile de produse. Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dvs., apasati pe butonul Adauga in cos.

Cosul de cumparaturi

La adaugarea produselor in cos, veti fi directionat automat in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea si culoarea sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate.

ATENTIE! Chiar daca culoarea modelului ce apare in poza aferenta produsului selectat  nu corespunde culorii selectate de dumneavoastra, comanda se inregistreaza conform optiunii de culoare selectate de dumneavoastra.

Detaliile de livrare si comanda cu un singur click!

Dupa ce ati ales produsele, completati detaliile privind livrarea comenzii, in partea de jos a paginii, sub "Cosul de cumparaturi". Dureaza maxim 1-2 minute.

 

a. Daca sunteti client nou, atunci trebuie sa completati doar datele din formular si sa apasati butonul de "Trimit comanda".

b. Daca sunteti deja client, introduceti email-ul si parola in boxul din dreapta si vi se vor incarca toate datele pe care le-ati folosit la ultima comanda. Daca doriti livrarea in aceleasi conditii, trebuie doar sa apasati "Trimit comanda".

Modalitatea de plata

Plata se va face in sistem ‚”RAMBURS”. Acest lucru inseamna ca dumneavosrta veti achita contravaloarea comenzii reprezentantului curierului (Urgent Curier) si va trebui sa primiti o chitanta in urma efectuarii platii.

ATENTIE! Desigilarea coletului nu se poate face decat dupa achitarea acestuia catre reprezentantul Urgent  Curier.

Taxa de transport se va regasi separat pe confirmarea de comanda si pe factura si va fi in cuantum de 31 lei*.

* Taxa standard de livrare pentru localitatile din lista Fan Courier este de 31 lei si se va regasi , separat pe factura ce insoteste coletul. Daca localitatea unde doriti sa ajunga coletul nu se afla in lista localitatilor din reteaua Fan Courier ( link-ul mai jos) , acest lucru va fi considerat o exceptie si va fi tratat separat, comunicandu-vi-se pe telefon si e-mail posibilitatea de livrare, termenul de livrare si costul suplimentar de transport aferent. Numai dupa acceptul dumneavoastra scris, coletul va fi expediat. Pretul contine TVA.

Link pentru Localitati in reteaua Fan Courier: https://www.fancourier.ro/acoperire/

Salvarea datelor

Dupa fiecare comanda plasata, datele de livrare sunt salvate pentru a putea fi folosite ulterior. In contul deschis cu ocazia unei comenzi, puteti vedea statusul acesteia in timp real, ce data de livrare s-a stabilit, daca si cand s-a livrat comanda, si multe altele.

Trimiterea comenzii

Pentru a comanda produsele alese, apasati butonul Comandati!

 

Loading...