In conditii normale, fiind vorba de incaltaminte lucrata la comanda, termenul de livrare al produselor cumparate prin intermediul magazinului online www.e-incaltaminte.ro se incadreaza intre 3 zile si 7 zile lucratoare din momentul preluarii comenzii. Termenul de livrare va va fi comunicat in momentul preluarii si confirmarii comenzii de catre agentul de vanzari.

Taxe transport / Plata ramburs

Plata se va face in sistem ‚”RAMBURS”. Acest lucru inseamna ca dumneavoastra veti achita contravaloarea comenzii reprezentantului curierului si va trebui sa primiti o chitanta in urma efectuarii platii.

Taxa de transport se va regasi separat pe confirmarea de comanda si pe factura si va fi in cuantum de 23 lei*.

* Taxa standard de livrare pentru localitatile din listele Fan Courier sau Urgent Cargus este de 23 lei si se va regasi , separat pe factura ce insoteste coletul. Daca localitatea unde doriti sa ajunga coletul nu se afla in lista localitatilor din reteaua Fan Courier sau Urgent Curier, acest lucru va fi considerat o exceptie si va fi tratat separat, comunicandu-vi-se pe telefon si e-mail posibilitatea de livrare, termenul de livrare si costul suplimentar de transport aferent. Numai dupa acceptul dumneavoastra scris, coletul va fi expediat. Pretul contine TVA.

Loading...