In conditii normale, fiind vorba de incaltaminte lucrata la comanda, termenul de livrare al produselor cumparate prin intermediul magazinului online www.e-incaltaminte.ro se incadreaza intre 3 zile si 7 zile lucratoare din momentul preluarii comenzii. Termenul de livrare va va fi comunicat in momentul preluarii si confirmarii comenzii de catre agentul de vanzari.

Taxe transport / Plata ramburs

Plata se va face in sistem ‚”RAMBURS”. Acest lucru inseamna ca dumneavoastra veti achita contravaloarea comenzii reprezentantului curierului si va trebui sa primiti o chitanta in urma efectuarii platii.

Taxa de transport se va regasi separat pe confirmarea de comanda si pe factura si va fi in cuantum de 37 lei*.

* Taxa standard de livrare pentru localitatile din listele Fan Courier este de 37 lei si se va regasi , separat pe factura ce insoteste coletul. Daca localitatea unde doriti sa ajunga coletul nu se afla in lista localitatilor din reteaua Fan Courier, acest lucru va fi considerat o exceptie si va fi tratat separat, comunicandu-vi-se pe telefon si e-mail posibilitatea de livrare, termenul de livrare si costul suplimentar de transport aferent. Numai dupa acceptul dumneavoastra scris, coletul va fi expediat. Pretul contine TVA.

Loading...