Despre noi


Site-ul www.e-incaltaminte.ro a fost creat din dorinta de a oferi clientilor nostri incaltaminte romaneasca confectionata manual, la comanda, din piele naturala de cea mai buna calitate, foarte comoda , confortabila, modele noi ce se incadreaza perfect in trendurile nationale si internationale din domeniu, si, nu in ultimul rand , la cel mai bun raport calitate pret.

Toate modelele sunt executate manual, din piele naturala de cea mai buna calitate, la comanda, in serii limitate, cu foarta mult talent, pasiune si daruire, la standarde de calitate foarte ridicate, de o echipa supercalificata si profesionista, cu o experienta de peste 40 de ani in domeniu ( producator roman de incaltaminte din piele). Incaltamintea si gentile sunt produse in 2 ateliere din Bucuresti dotate cu utilaje performante, necesare tuturor operatiilor ce implica productia de incaltaminte si marochinarie.

Materiile prime si materialele ce intra in componenta fiecarui model in parte sunt foarte atent selectionate, accentul punandu-se din start pe calitatea acestor materiale , acest lucru urmand a se regasi, bineinteles, in calitatea produsului finit. Manopera este, de asemenea, de o calitate foarte ridicata, fiecarei perechi de incaltaminte sau geanta acordandu-i-se o atentie si grija deosebita, lucratorii fiind supercalificati in diversele operatiuni necesare procesului de fabricare.

Toate modelele sunt studiate foarte atent inainte de a fi propuse spre vanzare, ele fiind in trend cu tendintele internationale actuale in domeniul incaltamintei.

Daca ati luat decizia de a achizitiona un model de incaltaminte din gama noastra , va asiguram ca nu veti regreta si va veti convinge atat de calitatea materialelor din care sunt confectionate cat si de calitatea manoperei si a finisajelor si, cu siguranta veti reveni pe acest site pentru a vedea si/sau cumpara si alte modele.

Va multumim ca ati ales produsele noastre si speram ca veti reveni de fiecare data cu placere. 

Loading...