Pe site-ul www.e-Incaltaminte.ro puteți comanda botine din piele naturala, lucrate manual, din colecția de toamna iarna 2020.

Mai jos va prezentam mai pe larg câteva modele cu avantaje și beneficii:
Botine dama Miruna - sunt botine maro din piele naturala imitatie șarpe cu tocul îmbrăcat in piele și căptușite cu mesina antiperspirantă. Tocul este de 6 cm iar Calapodul este unul foarte comod, putând fi purtate pe tot parcursul zilei. Sunt lucrate manual. Le puteți comanda pe link-ul de mai jos: https://e-incaltaminte.ro/index.php/femei/incaltaminte/botine/botine-dama-miruna.html

Botine dama Sarah - sunt botine bej din piele naturala imitatie șarpe cu tocul îmbrăcat in piele și căptușite cu mesina antiperspirantă. Este un model în Trend, gen botine cowboy. Tocul este de 5 cm, calapodul este comod. Sunt lucrate manual.
De asemenea le puteți găsi pe site și in varianta botine dama piele negru cowboy:
Botine dama Alicia.
Botine dama Antonia - sunt botine negre din piele naturala intoarsa , foarte comode, căptușite cu mesina antiperspirantă. putând fi purtate pe tot parcursul zilei. Tocul este de 6 cm. Sunt lucrate manual. Le puteți comanda pe link-ul de mai jos:
Acestea fiind spuse va așteptam cu drag pe site-ul www.e-Incaltaminte.ro . 
Pentru a proba botinele acestea dar si multe alte modele la magazinul nostru din Bucuresti, Sos. Colentina nr. 2, Complex Comercial Bucur Obor, Intrarea nr 14, magazin Victoria C Popa. 
Aici veți găsi multe alte modele foarte actuale, din categoriile de bocanci dama piele naturala, ghete dama piele naturala.
Va așteptam cu drag!
Cristina Victoria Popa
E-mail: victoria.popa@gmail.com
Whatsapp: 0723192923