BOTINE DAMA - AVANTAJE ȘI BENEFICII

Popa Alin 26 oct. 2020 20:27:56  0 Comment

Pe site-ul www.e-Incaltaminte.ro puteți comanda botine din piele naturala, lucrate manual, din colecția de toamna iarna 2020.

Mai jos va prezentam mai pe larg câteva modele cu avantaje și beneficii:
Botine dama Miruna - sunt botine maro din piele naturala imitatie șarpe cu tocul îmbrăcat in piele și căptușite cu mesina antiperspirantă. Tocul este de 6 cm iar Calapodul este unul foarte comod, putând fi purtate pe tot parcursul zilei. Sunt lucrate manual. Le puteți comanda pe link-ul de mai jos: https://e-incaltaminte.ro/index.php/femei/incaltaminte/botine/botine-dama-miruna.html

Botine dama Sarah - sunt botine bej din piele naturala imitatie șarpe cu tocul îmbrăcat in piele și căptușite cu mesina antiperspirantă. Este un model în Trend, gen botine cowboy. Tocul este de 5 cm, calapodul este comod. Sunt lucrate manual.
De asemenea le puteți găsi pe site și in varianta botine dama piele negru cowboy:
Botine dama Alicia.
Botine dama Antonia - sunt botine negre din piele naturala intoarsa , foarte comode, căptușite cu mesina antiperspirantă. putând fi purtate pe tot parcursul zilei. Tocul este de 6 cm. Sunt lucrate manual. Le puteți comanda pe link-ul de mai jos:
Acestea fiind spuse va așteptam cu drag pe site-ul www.e-Incaltaminte.ro . 
Pentru a proba botinele acestea dar si multe alte modele la magazinul nostru din Bucuresti, Sos. Colentina nr. 2, Complex Comercial Bucur Obor, Intrarea nr 14, magazin Victoria C Popa. 
Aici veți găsi multe alte modele foarte actuale, din categoriile de bocanci dama piele naturala, ghete dama piele naturala.
Va așteptam cu drag!
Cristina Victoria Popa
E-mail: victoria.popa@gmail.com
Whatsapp: 0723192923

Read More

MAGAZIN NOU VICTORIA SHOES - BUCUR OBOR

Victoria C Popa 6 sept. 2020 15:20:13  0 Comment

Împreună susținem producătorii români! La Victoria Leather Shoes (acces direct BUCUR OBOR intrarea nr. 14 din Aleea Câmpul Moșilor) găsiți cele mai noi și mai frumoase piese de încălțăminte și marochinărie pentru doamne si domni, fabricate în România! Toate produsele sunt confecționate manual, din piele naturală de cea mai bună calitate. Vă așteptăm cu modele care se încadrează perfect în trendurile naționale și internaționale precum RICO SHOES sau BERTA BAGS, din stoc sau personalizate prin comandă, la un preț corect pentru dumneavoastră!

 PROMOȚII FINALE SANDALE ELEGANTE 
RAPORT CALITATE PREȚ IMBATABIL 
VA AȘTEPTĂM IN MAGAZIN 
#incaltaminte,  #pantofi,  #accesorii,  #sandale,  #incaltamintepiele 
Magazin Victoria C Popa-Bucur Obor 
www.e-incaltaminte.ro


Read More

CATEVA REGULI DE PURTARE A PANTOFILOR STILETTO

Victoria C Popa 25 aug. 2017 11:44:08  0 Comment

CATEVA REGULI DE PURTARE A PANTOFILOR STILETTO


Read More

ASORTAREA CORECTA A INCALTAMINTEI CU GENTILE

Victoria C Popa 24 aug. 2017 10:34:00  0 Comment

ASORTAREA CORECTA A INCALTAMINTEI CU GENTILE


Read More
Show per page
Sort By
Loading...